Tarieven

Tarieven en vergoedingen financieel hulpverlening, inkomensbeheer, coaching

 

Vergoeding voor inkomensbeheer

 

Voor de vergoeding van inkomensbeheer (al dan niet gekoppeld aan coaching financieel gezond gedrag) wordt gebruik gemaakt gemaakt van de tarieven welke jaarlijks bekend wordt gemaakt in de staatscourant. Deze tarieven worden eveneens bekend gemaakt op de website van de branchevereniging BPBI. Voor de tarieven van 2018 klik hier

 

Voor mensen die om wat voor reden dan ook zelf verantwoordelijk is voor de vergoeding kunnen een regeling treffen voor de opstartkosten en de sluitingskosten. Er wordt dan gekozen voor een vast maandtarief.

In overleg kan er sprake zijn van extra uurtarief op het moment dat er een handeling gevraagd wordt die niet direct met de te leveren dienst te maken heeft. Praktijk wijst uit dat dit zelden aan de orde is.

 

Bovenstaande geldt zowel voor standaard inkomensbeheer gecombineerd met coaching als voor gespecialiseerde inkomensbeheer gecombineerd met coaching.

 

 

Vergoeding voor coaching

 

De uurprijs is €70,=.
De tijdsduur van individuele sessies is standaard 90 minuten.
Bij telefonisch of mailcontact van inhoudelijke aard houd ik mij voorbehouden de standaard uurprijs in rekening te brengen.
Dit jaar wordt er geen administratiekosten meer berekend m.b.t. de indirecte praktijkkosten.

 

  • Het BTW tarief wat voor alle diensten geldt is 21%
  • Voor cliënten waarbij inkomensbeheer opgestart wordt, wordt eenmalig 1 uur in rekening gebracht (dit geldt niet voor rekeningen die geopend worden bij de Regiobank)

 

 

 

Vergoeding voor training

 

Kosten voor de trainingen staan vermeld op de trainingspagina bij de aangeboden training.

Terug

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.