Tarieven

Tarieven & vergoedingen

 

 

Vergoeding voor wettelijke vertegenwoordiging:

De vergoeding voor wettelijk vertegenwoordigers ligt vastgelegd in de “regeling beloning curatoren, bewindvoerders en mentoren. Deze worden jaarlijks bekend gemaakt in de staatscourant.

Hier de link naar de wettenbank waar deze regeling vermeld staat:  LINK

Hier de link naar de branchevereniging BPBI die ieder jaar de vergoeding in een helder overzicht plaatst: LINK

 

 

Vergoeding voor Inkomensbeheer:

Voor de vergoeding van inkomensbeheer (al dan niet gekoppeld aan coaching financieel gezond gedrag) wordt gebruik gemaakt gemaakt van de tarieven welke jaarlijks bekend wordt gemaakt in de staatscourant. De tarieven voor inkomensbeheer is hiermee gelijk aan de tarieven voor wettelijk vertegenwoordigers.

 

 

 

Bijzondere bijstand:

Voor mensen die een inkomen op bijstandsniveau (tot + 10%) hebben, komen in aanmerking voor een vergoeding voor de kosten vanuit de bijzondere bijstand. Op het moment dat dit het geval is wordt dit aangevraagd.

 

 

Vergoeding voor financiële gedragscoaching

De uurprijs is €70,=.
De tijdsduur van individuele sessies is standaard 90 minuten.
Bij telefonisch of mailcontact van inhoudelijke aard houd ik mij voorbehouden de standaard uurprijs (naar rato) in rekening te brengen.
Dit jaar wordt er geen administratiekosten meer berekend m.b.t. de indirecte praktijkkosten.

 

 • Het BTW tarief wat voor alle diensten geldt is 21%
 • Voor cliënten waarbij inkomensbeheer opgestart wordt, wordt eenmalig 1 uur in rekening gebracht (dit geldt niet voor rekeningen die geopend worden bij de Regiobank)

 

 

Vergoeding voor trainingen:

Kosten voor de trainingen staan vermeld op de trainingspagina bij de aangeboden training.

Terug

Meer informatie?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overige diensten

  Sociaal-financiele hulpverlening

  Sociaal-financiele hulpverlening is een vorm van hulpverlening waarbij mensen ondersteunt worden met de financiën op vrijwillige basis.

  Training voor generalisten

  Mensen in schulden helpen met de juiste kennis en ervaring zorg voor geslaagde hulptrajecten. Kennis delen zorgt er voor dat meer mensen de juiste kennis bezitten om mensen verder te helpen. Kennis delen = samen staan we sterk!

  Training – “terug in je kracht”

  Groepswerk, mits goed ondersteund en begeleid, kan door de groepsdynamiek een versterkende werking hebben op persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling naar onder andere gezond financieel gedrag. Groepswerk is nog in ontwikkeling...