Diensten

Schuldenbeheer

Deze dienst is geschikt voor mensen die wel de discipline hebben om iedere maand de vaste lasten te voldoen maar nog niet de zorgen kunnen en/of willen hebben om de schulden te beheren met alles wat daarbij komt kijken.

Groepswerk

Groepswerk, mits goed ondersteund en begeleid, kan door de groepsdynamiek een versterkende werking hebben op persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling naar onder andere gezond financieel gedrag. Groepswerk is nog in ontwikkeling...

Training voor professionals

Mensen in schulden helpen met de juiste kennis en ervaring zorg voor geslaagde hulptrajecten. Kennis delen zorgt er voor dat meer mensen de juiste kennis bezitten om mensen verder te helpen. Kennis delen = samen staan we sterk!

Tarieven

Hier vindt je overzichtelijk de vergoedingen en kosten die gelden voor alle aangeboden diensten...

Coaching

Bij coachen staat het verkrijgen van inzicht in de financiƫn centraal. Belangrijk in deze coachingstrajecten is dat de regie bij de client zelf blijft en hierbij ondersteunt wordt. Er zijn 3 soorten coachingstrajecten.

Inkomensbeheer

Bij inkomensbeheer staat enerzijds het verkrijgen van balans in de inkomsten en uitgaven centraal en anderzijds het verkrijgen van rust en vertrouwen bij de client om de financiƫn op termijn weer op een verantwoorde manier zelf te kunnen doen.

Schuldbemiddeling

Er bestaan meerdere manieren om je schulden te regelen. De complexiteit van de schulden en je persoonlijke mogelijkheden bepalen de weg die bewandelt dient te worden om je schulden te regelen.